Technologie přípravy pokrmů 6

Technologie přípravy pokrmů 6

Učebnice

EAN: 9788073731144

Autor: Sedláčková Hana, Řešátko Jaroslav

Nakladatel: Fortuna

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Počet stran: 152

Rok vydání: 2012

Popis: Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.  

Doporučená cena: 193,00 Kč

Sleva: 12%

Cena s DPH: 169,84 CZK
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 29502 e-shop systém banan.cz