Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

Učebnice

EAN: 9788073330996

Autor: Bláha Karel, Conková Věra, Kadlec František

Nakladatel: Informatorium

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Počet stran: 186

Rok vydání: 2013

Popis: Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.  

Doporučená cena: 310,00 Kč

Sleva: 8%

Cena s DPH: 285,20 CZK
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 29511 e-shop systém banan.cz