Technologie přípravy pokrmů 1

Technologie přípravy pokrmů 1

Učebnice

EAN: 9788071689126

Autor: Sedláčková Hana

Nakladatel: Fortuna

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Počet stran: 88

Rok vydání: 2004

Popis: První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.  

Doporučená cena: 180,00 Kč

Sleva: 12%

Cena s DPH: 158,40 CZK
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 28687 e-shop systém banan.cz