Nakládáme zeleninu Zdravě pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu Zdravě pomocí mléčného kvašení

Kniha

EAN: 9788024757858

Autor: Lorenz-Ladener Claudia

Nakladatel: Grada

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Počet stran: 120

Rok vydání: 2014

Popis: Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.  

Doporučená cena: 299,00 Kč

Sleva: 18%

Cena s DPH: 245,18 CZK
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 28687 e-shop systém banan.cz